MGV7LGp4NqZ7LWN4MGFcNqV9LTcsynIkynwdxn1c
Bios Life İnşaat Firması

Bios Life İnşaat Firması

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri

Bios Life İnşaat Firması, İstanbul`da 2015 tarihinde Remzi Aytekin`nin yönetiminde kurulan bir inşaat danışmanlık hizmetleri şirketidir. Bünyesinde birçok alt grup şirketini bulunduran Bios Life, kurumsallaşmasını tamamlamış ve modern ekipmanlarıyla inşaat sektöründe hizmet vermektedir.
Bios Life İnşaat İnşaat Firması
Bios Life İnşaat İnşaat Firması - İstanbul
Makalemizin konusu oldukça uzundur. Sabırla okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü 8 yıl önce kurulan firma kısa sürede İstanbul`un en büyük inşaat firmalarından biri olmayı başarmıştır. Kamu ve özel ihalelerde boy gösteren, aldığı projeleri kısa sürede tamamlayan ve müşterilerine güven veren Bios Life inşaat danışmanlık hizmetlerinden konut sahibi olmak o kadar da zor değildir.
İnşaat Danışmanlık Hizmetleri - Bios Life
İnşaat Danışmanlık Hizmetleri - Bios Life
Konunun devamında detaylandıracağımız üzere faaliyet alanlarıyla ilgili sizleri bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bazen Bios Life web sitesinden alıntılar yaparak konuya farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacağız. İstanbul Halkalı, Gaziosmanpaia, Başakşehir ve İkitelli ilçeleri başta olmak üzere tüm İstanbul`da faaliyet gösteren Bios Life firmasının iş kollarıyla ilgili detaylı bilgi verelim

Bios Life Kurumsal Kimlik

Bir firmanın olmazsa olmazı öncellikle kurumsal kimliğini inşa etmesidir. Bios Life inşaat danışmanlık hizmetleri de doğru adımlarla öncelikle kurumsal kimliğini inşa ederek yola çıkmıştır. Hem ana yüklenici şirket hem de alt grup şirketlerinin yönetim kurullarını oluşturan, iş paylaşımlarını yapan ve çalışanların özlük haklarıyla ilgili bütün süreçleri tamamlayan Bios Life firması, kurumsal alt yapısının sağlam temeller üzerine kurmasının meyvelerini kısa sürede toplamaya başladı.
Bios Life Kurumsal Kimlik
Bios Life Kurumsal Kimlik
Şu pasaj web sitesinden.
“Bios Life, iki kuşağa yayılan deneyimlerinden yola çıkarak endüstriyel komplekslerde inşaat sektörüne katkı sağlamak amacıyla 2015 yılında kurulmuştur. Bios Life, sağlam yapıları ve güçlü markasıyla sektörde öne çıkmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. İşinde uzman ekiplerimizle birlikte, kaliteli malzemeler kullanarak estetik ve sağlam yapılar inşa etmekteyiz. Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için projelerimizi en ince detayına kadar planlayıp uygulamaktayız.” kaynak: bioslife.com.tr
Bios Life web sitesinden yaptığımız alıntıdan da anlaşılacağı gibi çok güçlü bir marka olma yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Bios Life kısa sürede Türkiye çapında büyük bir firma olmaya aday olduğunu göstermiştir.

Bios Life Hakkımızda

Hakkımızda sayfaları web sitelerinin en önemli kısmını oluşturmaktadır. Çünkü markalar burada faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi verir, şirketlerinin yapısıyla ilgili müşterilerini aydınlatır.
Bios Life Hakkımızda
Bios Life Hakkımızda
Dolayısıyla markanın kimliğinin açıklandığı bölüm diyebiliriz. Şimdi Bios Life inşaat firmasının web sitesinin hakkımızda sayfasından alıntı yapalım ve konuya açıklık getirelim.
Bios Yapı, ticari ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren bir alt grup şirketimizdir. Yenilikçi tasarım anlayışı ve kaliteli işçilik ile ticari ve sanayi projelerini gerçekleştirir. İnşaat, altyapı, tesisler ve endüstriyel yapılar gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır. Aytek ise kentsel dönüşüm ve konut yapımı alanında faaliyet gösteren bir diğer alt grup şirketimizdir. İnsanların daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevrede konforlu konutlarda yaşamalarını sağlar. Kentsel dönüşüm projeleriyle eski yapıları modern ve güvenli konutlara dönüştürür, yeni konut projeleriyle de kaliteli ve estetik bir yaşam alanı sunar.” kaynak: bioslife.com.tr
İşte gördüğünüz gibi Bios yapı ve Aytek yapı alt grup şirketleriyle İstanbul`un farklı ilçelerinde hizmet veren Bios Life, on binlerce insan için iştiham oluşturarak ülkenin ticaret hacmine çok büyük katkı sağlamıştır.

Bios Life Yönetim Kurulu

Her büyük şirkette olduğu gibi Bios Life İnşaat Firması da yönetim kurulu başkanı ve üyelerinden oluşan kurumsal bir yapıya sahiptir. Remzi Aytekin`nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı firmada, alt grup şirketlerin yöneticilerinin de yer aldığı yönetim kurulu üyeleri mevcuttur.
Bios Life Yönetim Kurulu
Bios Life Yönetim Kurulu
Şu cümleler yönetim kurulu başkanı Remzi Aytekin`e ait:
Bizler, BİOS LİFE Firması olarak önemli projelerde başarıyla yer aldık ve sektördeki saygınlığımızı her geçen gün arttırdık. İnşaat sektöründe başarıyı sürdürmek ve öncü olmak, büyük bir sorumluluk gerektirir. Ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için buradayız, çünkü hep birlikte güçlüyüz. BİOS LİFE Ailesi, kaliteli işçilik, dürüstlük ve çevreye duyarlılık ilkeleriyle yol alırken, müşteri memnuniyetini her zaman odak noktamızda tuttuk.” kaynak: bioslife.com.tr
Çok farklı bir vizyona sahip başkanın bakış açısından Bios Life firmasını okumanızı istedik. Çünkü kuruluşunu yaptığı şirketi ondan daha iyi anlatacak başka biri yoktu.

Vizyonumuz ve Misyonumuz

Kurumsal markaların web sitelerinde yer alan ve değişmez başlıklardan vizyon ve misyon ile ilgili Bios Life firmasının web sitesinde yer alan şu cümleler oldukça açıklayıcı olmuştur.
Yaşam alanlarını zenginleştirerek, geleceği tasarlayarak, mutlulukları artırmayı ve yenilikçi yaklaşımlarımız ile güvenli ve sektöründe ilk tercih edilen bir marka olmayı misyon ediniyoruz. Uluslararası alanda aldığımız ödülleri artırarak küresel pazarda marka gücümüzü artırarak önümüzdeki üç yılda Türkiye’nin ilk 10 markası arasında yer almayı vizyon ediniyoruz.”   
kaynak: bioslife.com.tr
Hedef büyük. Türkiye`nin ilk 10 şirketi arasına girmek büyük bir vizyon ve ona uygun hareket edilecek bir misyon ile mümkündür ancak.
Vizyonumuz ve Misyonumuz - Bios Life
Vizyonumuz ve Misyonumuz - Bios Life

Değerlerimiz

Kurumsal kimlikler de aynen insanlar gibidir aslında. Kurulur, geliştirilir ve bir dünya markasına dönüşür. İşte Bios Life inşaat firmasının değerler manzumesi de bunlardan oluşmaktadır.
Değerlerimiz - Bios Life
Değerlerimiz - Bios Life
Profesyonel hizmet, müşteri memnuniyeti ve çalışanların haklarının korunması olarak özetlenebilecek başlıklardan oluşmaktadır.
“Bios Life ailesi olarak, müşteri memnuniyeti, kalite, inovasyon, sürdürülebilirlik ve güvenilirlik ilkelerine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamak için projelerimizi özenle planlıyor ve sürekli iletişim halinde oluyoruz. Yüksek kaliteli malzemeler ve uzman ekiplerimizle sağlam yapılar inşa ediyoruz.” kaynak: bioslife.com.tr
Bu cümleleri Bios Life web sitesinin değerler sayfasından aldık. Kendi kimliğini inşa eden bir firmanın değerlerini beyan etmesinden daha doğal bir şey olamaz.

Bios Life Grup Şirketleri

Dünyanın bütün büyük şirketlerinin kurumsallaşma yapısı birbirine benzer özellikler taşır. Çatı firma ve onun altında alt gruplar yer alır. Alt grup şirket kurmanın amaçları ise bellidir. Piyasayı kontrol etmek ve maliyetleri minimize etmek. Bios Life inşaat firması da maliyetlerini azaltmak, alt dallarda iş bölümünü sağlama almak ve ana markasını güçlendirmek için iki büyük alt grup şirketi kurmuştur.
Bios Life Grup Şirketleri
Bios Life Grup Şirketleri
Aytek yapı ve bios life yapı şirketlerinden oluşan bu iki şirketin görev tanımları da değişmektedir.

Hizmetlerimiz

Bios Life inşaat firması hangi alanlarda hizmet vermektedir? Türkiye`nin en büyük on inşaat firmasından biri olmayı hedefleyen firmanın kurumsal yapısı ve alt yapı çalışmaları bu hedefe ulaşmak için yeterli midir? şimdi bu soruların cevaplarını alt başlıklar halinde verelim.
Hizmetlerimiz - Bios Life
Hizmetlerimiz - Bios Life

Sanayi ve Ticaret Projeleri

Türkiye`nin ilk akılı Avm`sini inşa ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Bios Life, teknolojik ekipmanları ve uzman ekip kadrosuyla kısa sürede büyük projelere imza atmıştır. Özellikle Halkalı ve İkitelli projeleriyle büyük beğeni toplayan firma, çok büyük projelerin yapımına başlamıştır. Kazma vurulan konut projeleri, kentsel dönüşüm gibi devasa yapıları bitirip süresinde teslim eden Bios Life bu yönüyle de diğer inşaat firmalarından ayrışmaktadır.
Sanayi ve Ticaret Projeleri - Bios Life
Sanayi ve Ticaret Projeleri - Bios Life
İnşaat sektörünü modern ekipmanlarla sanayi ile buluşturan firma, büyük ticaret projeleriyle de sektörde uzun vadeli ve kalıcı yapılar inşa etmeye devam ediyor.

Bios Life Kentsel Dönüşüm

Aytek yapı alt grup şirketinin ana faaliyet alanını kentsel dönüşüm projeleri ve konut projeleri oluşturmaktadır. Bu alanda daha çok mevcut yapıların tamir edilmesi, binaların güçlendirilmesi ve modernize çalışmaları yapılmaktadır. Yerinde müdahale anlayışıyla hareket edilen kentsel dönüşüm projelerinde yapıları yeniden yapmak en son çare olarak düşünülmektedir.
Bios Life Kentsel Dönüşüm
Bios Life Kentsel Dönüşüm
Proje geliştirme, yapı inşaat ve finansal danışmanlık gibi hizmetlerin verildiği bu alanda yaptığı çalışmalarla depreme karşı önlem almada öncü firmalardan bir tanesi olmuştur. 

Bios Life Konut

Konutların tasarım aşamasından başlayarak müşteri ile iletişim halinde olan ve taleplerine göre konutları inşa eden Bios Life İnşaat Firması, müşterilerin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için bütün çalışmaları en ince detaylarına kadar planlayarak yapar. Modern mimari trendleri takip ederek, günün ihtiyaçlarına uygun ve çevreye uyumlu konut projelerini gerçekleştiren firma bu alanda birçok ödül almıştır. Şu cümleler web sitesinden.
“Bios Life olarak, güvenilirlik, kalite ve müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz. İnşaat sürecinde proje yönetimi, kalite kontrol ve işçilik denetimi gibi aşamalarda titizlikle çalışarak, müşterilerimize güvenilir ve kaliteli konutlar sunmayı amaçlıyoruz.” kaynak: bioslife.com.tr
Kaliteden ödün vermeden ve aynı zamanda maliyetleri de optimal yapmak her firmanın yapabileceği bir yatırım değildir.
Bios Life Konut
Bios Life Konut
Türkiye çapında bir marka olmayı hedefleyen Bios Life için ise bu kolaylıkla yapılabilecek bir çalışmadır.

Bios Life Villa İnşaatı

Villalarda oturmak sadece zenginlere veya elit kesimlere mahsus değildir. Bios Life aslında buradaki bir yargıyı da kırmıştır. Orta gelirli vatandaşların da villalarda oturabileceği, ödeme kolaylığı ile belirlenen vadede villaların teslim alındığı bir süreç yürüten Bios Life ile birçok insan villalarda oturmaya başlamıştır. Elbette villa inşaatı yapım sürecinde bazı aşamalar vardır. 
Bios Life Villa İnşaatı
Bios Life Villa İnşaatı
Proje Geliştirme, inşaat yönetimi, malzeme seçimi ve kalite kontrolü, mimarlık ve iç tasarım gibi aşamaları müşterileriyle paylaşan ve anlaşma sağlandıktan sonra villalarını yapıp teslim eder Bios Life.

Bios Life Arsa Hizmeti

Arsa hizmetleri konusunda danışmanlık hizmetleri veren Bios Life, yine alt şirketi olan Aytek yapı üzerinden bu süreci yürütmektedir. 
Bios Life Arsa Hizmeti
Bios Life Arsa Hizmeti
Aytek Yapı, müşterilere arsa satışı, arazi geliştirme, konut projeleri ve diğer inşaat hizmetleri gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.

Bios Life İletişim

Bios Life web sitesindeki iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz. Başta Halkalı`da bulunan Bios Life Satış Ofisi olmak üzere diğer ilçelerdeki ofislerimizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.
Adres
Halkalı Merkez Mah.
Evliya Çelebi Cad. No:1
Küçükçekmece İstanbul
Telefon
info@bioslife.com.tr
Bios Life


İstanbul İnşaat (istanbulinsaat.gen.tr)

1 yorum

  1. Zara AK
    2 Ağustos 2023 12:52

    Konuyla ilgili bahsi geçen firmanın web adrssi yer almaktadır. Detay bilgi için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Dijital Danışmanlık Veren Kurum Ak SEO

Whatsapp üzerinden iletişim kur